Chokolade muffins med banan og nutella

af Helge Vang Andersen

Post image for Chokolade muffins med banan og nutella
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 6.8/10 (4 vurderinger afgivet)

Findes der en bedre kombination end banan og chokolade? Det skulle da lige være at tilføje Nutella til blandingen! Og det er lige præcis hvad vi gør i denne super lækre opskrift. Det gode ved denne opskrift er også, at du kan benytte den til at få brugt de brune bananer som du måske har liggende. Der er jo ikke rigtig nogen, der vil spise brune bananer, men de fejler jo faktisk ikke noget. Så tag dem som end anledning til at lave disse muffins – det er faktisk en fordel hvis de er rigtig modne. God fornøjelse!

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 250 g hvedemel
    • 250 g speltmel
    • 2 tsk bagepulver
    • 1/2 tsk salt
    • 2 meget modne bananer
    • 125 g sukker
    • 125 g yoghurt naturel
    • 125 g vindruekerneolie (eller raps olie, eller 125 g smeltet smør)
    • 2 æg
    • 1 tsk vanillesukker
    • 60 g mørk chokolade, hakkede
    • 60 g Nutella eller mere… (afhængig af din smag)
    • Hakkede ristede hasselnødder til pynt (valgfrit)

    Fremgangsmåde

    1. Tænd for ovnen og sæt den på 200 grader
    2. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål og sæt til side
    3. Mos bananerne med en gaffel. Tilføj sukker, æg, yoghurt, olie og vanille
    4. Tilføj de våde ingredienser til mel-blandingen. Tilføj de hakket chokoladestykker
    5. Hæld dejen i 12 muffinsforme ved at benytte to spiseskeer
    6. Fyld cirka 1 tsk Nutella i hver muffin ovenpå dejen (du kan bruge mere, hvis du ønsker:-)
    7. Bag dem ved de 200 grader i cirkar 25-30 minutter
    8. Pynt med hakkede ristede hasselnødder


    Chokolade muffins med banan og nutella, 6.8 out of 10 based on 4 ratings

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar