Banan- og citronmuffins

Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 9.0/10 (1 vurdering afgivet)

Disse banan-og citronmuffins kunne også godt kaldes solskinsmuffins. De er hvert fald oplagte at servere en sommerdag med højt solskin. De er friske og lette at lave, så der er ingen undskyldning for ikke at følge opskriften og sætte 8 velsmagende muffins i ovnen.

Anbefalet videoopskrift:



 

Ingredienser

“Våd” dej:

  • 3 grimme mosede bananer
  • 125g smeltet smør
  • Citronskal af 1 citron
  • 2 æg
  • 1 dl mælk

“Tør” dej:

  • 4 dl mel
  • 2 dl sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vanilje

Fremgangsmåde

  1. Bland de våde ingredienser i en skål og de tørre i en anden
  2. Rør dem sammen hurtigt med en ske. Ikke piskeris
  3. Fordel dejen i muffinforme
  4. Bages ved 175 grader i 35-40 minutter

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://kryddburken.se/2012/03/02/banan-citronmuffins-i-solskenet/. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.



Banan- og citronmuffins, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *