Der er ikke noget værre, end når man har glemt én sølle ingrediens og derfor er forhindret i at bage, stege, koge eller bare tilberede sin mad. Tilsvarende slemt er det, når man mangler æg og derfor ikke kan blande en lækker dej og bage et par super lækre muffins, når den lille sult rammer. Men tag det helt roligt, der er råd at hente, for her finder du en opskrift på muffins uden æg – den mest drilske og hyppigst manglende af alle ingredienser. Opskriften er på 36 muffins.
Ingredienser
- 10 dl. mel
- 6 dl. sukker
- 5 tsk. bagepulver
- 3 tsk. vaniljesukker
- 4.5 dl. mælk
- 300g smeltet smør
Fremgangsmåde
- Bland alle tørre ingredienser i en skål
- Bland mælk og muligvis aroma – hvis man ønsker muffins med smag
- Tilføj det afkølede, smeltede smør
- Fyld muffinformene – 2/3
- Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 15 minutter
- Lad de dejlige muffins køle af