Æble- og kanelmuffins med drys

Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 6.0/10 (2 vurderinger afgivet)

Hvis der er noget, der går godt i spæn, så er det æble og kanel. Derfor er disse muffins den perfekte opskrift få en herlig smagsoplevelse. Opskriften er til 12 muffins.

Anbefalet videoopskrift:



 

Ingredienser

Muffindej:

  • 3 ½ dl mel
  • 1 ½ tsk. bagepulver
  • 125 gram smør, blødgjort
  • 1 3/4 dl sukker
  • 2 æg
  • 1 1/4dl. mælk
  • 2 tsk. vanilje
  • 2 æbler

Kanelfyld:

  • 1 1/4 dl mel
  • 3/4 dl sukker
  • 60g smeltet smør
  • 2 spsk. kanel

Drys:

  • 100g smør, blødgjort
  • 0,6 dl sukker
  • 3 dl mel

Fremgangsmåde

Kanelfyld:

  • Bland alle ingredienser og sæt til side

Drys:

  • Bland ingredienser og efterlad i køleskabet i et stykke tid

Muffindej:

  • Bland alle tørre ingredienser i en skål
  • Pisk smør og sukker luftigt i en anden med en elektrisk mixer og tilsæt æg, et ad gangen
  • Bland mælken og de tørre ingredienser i æggemassen
  • Skræl og del æblerne i fire stykker, der passer til formene
  • Fyld formene halvt op med muffin dej og drys kanelfyldet over dejen
  • Læg æble i de halvfyldte forme
  • Fyld formene med muffindej næsten til randen
  • Drys med drys, som du ønsker, og derefter bag dem derefter 25-30 minutter ved 175 grader

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://matpafotbollsvagen.blogspot.se/2011/08/appel-och-kanel-muffins-med-strossel.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.



Æble- og kanelmuffins med drys, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *