Chokolade muffins med banan

af Helge Vang Andersen

Post image for Chokolade muffins med banan
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 7.0/10 (2 vurderinger afgivet)

Kombinationen med chokolade og banan findes næsten ikke bedre – og specielt i kager passer de to ingredienser rigtig godt sammen. Det er derfor vi har valgt at have denne fantastiske muffinsopskrift med hvor bananen og chokoladen går hånd i hånd. Denne opskrift er supernem at lave og den passer fx perfekt til en børnefødselsdag.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    •  250 g hvedemel
    • 75 g Pecan/valnødder
    • 125 g rørsukker
    • 100 g mørk chokolade
    • 50 g smeltet smør
    • 1 tsk bagepulver
    • 1 æg
    • ½ dl ahornsirup
    • 2½ del letmælk
    • 1 banan
    • 12 stk. muffinsforme

    Fremgangsmåde

    1. Bland mel og bagepulver sammen, tilsæt fintmalede pecannødder og rørsukker
    2. Pisk æg, ahornsirup, mælk og smeltet smør, og rør det godt sammen med de tørre ingredienser
    3. Vend banan- og chokoladestykker i
    4. Dejen kommes i 12 smurte muffinsforme. Hvis der bruges papirforme, så kom 2-3 stk. oven på hinanden, så dejen ikke vælter ud
    5. Bages ved 200° C i 25-30 minutter


    Chokolade muffins med banan, 7.0 out of 10 based on 2 ratings

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar