Gulerodsmuffins

af Helge Vang Andersen

Post image for Gulerodsmuffins
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 9.4/10 (5 vurderinger afgivet)

Muffins behøver ikke nødvendigvis være udelukkende smør og sukker. Det her er opskriften på meget lækre muffins med gulerod, der efter bagning bliver til udsøgte små godbidder, der kan nydes efter et dejligt måltid eller som et let, men særdeles velsmagende, mellemmåltid. Desuden er opskriften nem at gå til, så det handler bare om at komme i gang så hurtigt som muligt.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    Muffins:

    • 4 æg
    • 3 dl. sukker
    • 2 tsk. bagepulver
    • 2 tsk. kanel
    • 1 tsk. vanilje ekstrakt
    • 3 dl. mel
    • 1,5 ml. olie
    • 5 ml. revet gulerod

    Glasur:

    • 200g flødeost
    • 75g smør
    • 250g flormelis
    • 1 tsk. vaniljesukker

    Fremgangsmåde

    1. Tilsæt æg og sukker i en skål
    2. Pisk indtil luftig
    3. Rør i olien
    4. Bland de tørre ingredienser
    5. Tilsæt de tørre ingredienser til æggemassen
    6. Til sidst tilsættes revne gulerødder
    7. Hæld dejen i formene – 3/4
    8. Bages på en rist midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter
    9. Pisk alle ingredienserne til glasur – uden klumper
    10. Pynt muffins med glasur


    Gulerodsmuffins, 9.4 out of 10 based on 5 ratings

    { 1 kommentar… læs den nedenfor eller tilføj en }

    Rolle juni 5, 2015 kl. 08:19

    Gode muffins

    Svar

    Skriv en kommentar