Bananmuffins med cornflakes

af Helge Vang Andersen

Post image for Bananmuffins med cornflakes
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 6.0/10 (4 vurderinger afgivet)

En muffin er en helt klassisk kage – også kendt under navnet cupcake – og den har eksisteret i en længere årrække. Mange har forsøgt at forbedre den populære kage, og det er da lykkedes at optimere konceptet, hvad angår mangfoldighed. Der findes millioner, hvis ikke milliarder, forskellige udgaver, og her er en af dem. En lækker bananmuffins med cornflakes. Opskriften er til 6-7 store eller 15 små muffins.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 5 dl. cornflakes
    • 3/4 dl. mælk
    • 0,5 ml. madolie
    • 1 æg
    • 2 store bananer
    • 100g brun sukker
    • 1 spsk. bagepulver
    • 0,5 tsk. kanel
    • 0,5 tsk. muskatnød
    • 3 dl. mel

    Fremgangsmåde

    1. Put cornflakes i en skål og hæld mælk og olie over
    2. Lad det stå i 5 minutter
    3. Tilføj de let æg og moste bananer (brug stavblender)
    4. Tilsæt farin, bagepulver, krydderier og til sidst melet
    5. Fyld formere – 3/4
    6. Bages på en rist midt i ovnen ved 200 grader i 20 minutter


    Bananmuffins med cornflakes, 6.0 out of 10 based on 4 ratings

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar