Hvidchokolade muffins med appelsin

af Helge Vang Andersen

Post image for Hvidchokolade muffins med appelsin
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 7.7/10 (3 vurderinger afgivet)

Hvis du er til hvid chokolade, så bør du helt klart prøve disse muffins. I denne opskrift har vi kombineret den fløjlsbløde smag af den hvide chokolade med den lidt syrlige og friske smag af appelsinen. En virkelig lækker kombination kan vi forsikre om! Som med de andre opskrifter er denne super nem at lave, så det er bare med at komme igang. Du får cirka 10 muffins ud af denne portion.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 3 1/4 dl mel
    • 1 tsk bagepulver
    • 1 knivspids salt
    • 1 1/2dl sukker
    • 100g smør, usaltet
    • 1 æg
    • 1dl mælk
    • 100g hvid chokolade, groft hakket
    • Skallen og saften af en appelsin

    Fremgangsmåde

    1. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål
    2. Smelt smørret og pisk det let med æg og mælk i en anden skål
    3. Riv appelsinskallen og pres saften ud
    4. Hæld æggeblandingen i de tørre ingredienser og rør til alt godt blandet
    5. Hæld den hakkede chokolade i og rør let
    6. Placer muffinsformene på en bradepande og hæld dejen i formene
    7. Bag dem ved 180 grader i cirka 25 minutter
    8. Lad dem afkøle på en rist – ikke på bradepanden


    Hvidchokolade muffins med appelsin, 7.7 out of 10 based on 3 ratings

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar