Citronmuffins

af Helge Vang Andersen

Post image for Citronmuffins
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 7.0/10 (5 vurderinger afgivet)

En muffin kan være tilbøjelig til at blive en anelse drøj, og derfor har mange forsøgt sig med opskrifter på muffins, der er lidt friskere. Denne opskrift er resultatet af et meget vellykket forsøg på lige netop dette. Følger du opskriften, 12-16 store og meget velsmagende muffins, hvis lethed gør dem sommerligt udsøgte. Disse muffins kan helt klart anbefales.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 240g mel
    • 300g sukker
    • 3 tsk. bagepulver
    • 4 spsk. citronskal
    • 80g usaltet smør (stuetemperatur)
    • 2,5 dl. mælk
    • 2 æg

    Fremgangsmåde

    1. Forvarm ovnen til 170 grader
    2. Hæld mel, sukker, bagepulver, citronskal og smør i en foodprocessor eller el-mixer, og bland det hele på lav hastighed, indtil dejen får en sandet konsistens
    3. Tilsæt mælken gradvist og blend
    4. Tilsæt æg og pisk forsigtigt, indtil dejen er glat
    5. Fyld muffinformene – 2/3
    6. Bages i ovnen i 20-25 minutter


    Citronmuffins, 7.0 out of 10 based on 5 ratings

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar