Chokolade muffins med kokos

Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 5.8/10 (4 vurderinger afgivet)

Så har vi endnu en lækker opskrift på chokolademuffins. Denne gang, så pynter vi den med smeltet chokolade og kokos. Hvis du er til chokolade – ligesom os, så vil du helt sikkert også kunne lide denne opskrift. Du skulle meget gerne kunne få 12 muffins ud af nedenstående mængde. Hvis du vil prøve noget lidt anderledes, så prøv at købe minimuffinsforme – så kan du få 24 styk istedet. Du kan få de forme i specielle bagværksforretninger. Husk, så at bag dem lige kortere tid. Rigtig god fornøjelse!

Anbefalet videoopskrift:



 

Ingredienser

  • 150g smør
  • 200g chokolade med 70% kakaoindhold
  • 2 ½ dl sukker
  • 4 æg
  • 1 dl mel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ kop kakao
  • 1 tsk vanille
  • 1 dl creme fraiche

Glasur:

  • 100 gram mælkechokolade
  • 1 dl piskefløde
  • Kokos

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret. Bræk chokoladen i små stykker, læg dem i det smeltede smør og rør indtil de er smeltet og opløst fuldstændigt.
  2. Pisk sukker og æg let, rør derefter i chokolade blandingen, og de øvrige ingredienser.
  3. Hæld dejen i muffisforme, som du stiller på et bradepande.
  4. Bages i ovnen ved 200 grader, i cirka 15 til 20 minutter.
  5. Afkøl på en rist.
  6. Hak chokoladen. Opvarm fløden og tilsæt chokolade – rør indtil den er “glat”. Lad det køle lidt.
  7. Spred glasueren over dine muffins og drys derefter med kokos.


Chokolade muffins med kokos, 5.8 out of 10 based on 4 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *