Chokolademuffins med amaretto

af Helge Vang Andersen

Post image for Chokolademuffins med amaretto
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 8.0/10 (2 vurderinger afgivet)

Der er for få glæder i livet, så det giver ingen mening at gå rundt og have dårlig samvittighed. Tværtimod. “I don’t believe in guilty pleasures, I think the only thing that anyone should ever only feel guilty about is not taking pleasure.” Opskriften er til 6-8 store muffins.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 3 1/2 dl mel
    • 1 tsk. bagepulver
    • 1/2 tsk. salt
    • 1 1/4 dl kakao
    • 125g vegetabilsk smør
    • 2 1/2 dl sukker
    • 2 spsk. knuste hørfrø + 4 spsk. vand (kan erstattes med 2 æg)
    • 1 1/2 dl sojamælk (kan erstattes med almindelige mælk)
    • 2 spsk. Amaretto
    • Hakkede mandler til pynt

    Fyld:

    • 150 gram mandelmasse
    • 4 spsk. Amaretto

    Fremgangsmåde

    1. Smør og sukker piskes til en luftig masse
    2. Alle tørre ingredienser blandes for sig
    3. Rør æggene i smørblandingen
    4. Tilføj plantedrik og den tørre melblanding sammen med Amaretton – hurtigt
    5. Læg én spiseskefuld dej i muffinformene, og herefter tilføjes lidt fyld (det er blevet blandet godt sammen), hvorefter formerne fyldes helt med muffinsdej
    6. Bages i 25 minutter ved 175 grader

    Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://lebaland.blogspot.se/2011/12/muffins-med-choklad-och-amaretto.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.



    Chokolademuffins med amaretto, 8.0 out of 10 based on 2 ratings

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar