Der er for få glæder i livet, så det giver ingen mening at gå rundt og have dårlig samvittighed. Tværtimod. “I don’t believe in guilty pleasures, I think the only thing that anyone should ever only feel guilty about is not taking pleasure.” Opskriften er til 6-8 store muffins.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
- 3 1/2 dl mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1/2 tsk. salt
- 1 1/4 dl kakao
- 125g vegetabilsk smør
- 2 1/2 dl sukker
- 2 spsk. knuste hørfrø + 4 spsk. vand (kan erstattes med 2 æg)
- 1 1/2 dl sojamælk (kan erstattes med almindelige mælk)
- 2 spsk. Amaretto
- Hakkede mandler til pynt
Fyld:
- 150 gram mandelmasse
- 4 spsk. Amaretto
Fremgangsmåde
- Smør og sukker piskes til en luftig masse
- Alle tørre ingredienser blandes for sig
- Rør æggene i smørblandingen
- Tilføj plantedrik og den tørre melblanding sammen med Amaretton – hurtigt
- Læg én spiseskefuld dej i muffinformene, og herefter tilføjes lidt fyld (det er blevet blandet godt sammen), hvorefter formerne fyldes helt med muffinsdej
- Bages i 25 minutter ved 175 grader
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://lebaland.blogspot.se/2011/12/muffins-med-choklad-och-amaretto.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.
Chokolademuffins med amaretto,
{ 0 kommentarer… tilføj en nu }