Chokolade muffins med appelsinkrokant

af Helge Vang Andersen

Post image for Chokolade muffins med appelsinkrokant
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 8.0/10 (1 vurdering afgivet)

Appelsin og chokolade passer bare helt perfekt sammen. Så hvorfor ikke sætte dem sammen i en muffinsopskrift? Det har vi gjort her med et helt igennem fantastisk resultat. Du får cirka 12 muffins ud af denne opskrift.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 3 æg
    • 2 ½ dl sukker
    • 1 tsk vanillesukker
    • 50 smør
    • 1 dl creme fraiche
    • 3 ½ dl mel
    • 2 tsk bagepulver
    • 4 spsk kakao
    • 100g chokolade med appelsinkrokant

    Fremgangsmåde

    1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker, indtil massen er hvid og meget “fluffy”
    2. Smelt smørret, tilsæt creme fraiche og bland det i med æggemassen
    3. Bland mel, bagepulver og kakao og vend det forsigtigt ind i dejen
    4. Smelt chokoladen i et vandbad og hæld den i dejen og rør rundt
    5. Fordel dejen i 12 muffinsforme
    6. Bag den i midten af ​​ovnen i ca 15 minutter ved 175 grader

    Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://anjasmat.matprat.no/2011/10/27/grove-amerikanske-pannekaker/. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.



    Chokolade muffins med appelsinkrokant, 8.0 out of 10 based on 1 rating

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar