Appelsin og chokolade passer bare helt perfekt sammen. Så hvorfor ikke sætte dem sammen i en muffinsopskrift? Det har vi gjort her med et helt igennem fantastisk resultat. Du får cirka 12 muffins ud af denne opskrift.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
- 3 æg
- 2 ½ dl sukker
- 1 tsk vanillesukker
- 50 smør
- 1 dl creme fraiche
- 3 ½ dl mel
- 2 tsk bagepulver
- 4 spsk kakao
- 100g chokolade med appelsinkrokant
Fremgangsmåde
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker, indtil massen er hvid og meget “fluffy”
- Smelt smørret, tilsæt creme fraiche og bland det i med æggemassen
- Bland mel, bagepulver og kakao og vend det forsigtigt ind i dejen
- Smelt chokoladen i et vandbad og hæld den i dejen og rør rundt
- Fordel dejen i 12 muffinsforme
- Bag den i midten af ovnen i ca 15 minutter ved 175 grader
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://anjasmat.matprat.no/2011/10/27/grove-amerikanske-pannekaker/. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.
Chokolade muffins med appelsinkrokant,
{ 0 kommentarer… tilføj en nu }