Chokolade cheesecake muffins

af Helge Vang Andersen

Post image for Chokolade cheesecake muffins
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 8.0/10 (1 vurdering afgivet)

Bare navnet siger det hele – hvad kunne være bedre end chokolade muffins og cheesecake sammen? Disse muffins smager virkelig godt!

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 3,5 dl mel
    • 1 tsk bagepulver
    • ½ tsk natron
    • 1 knivspids salt
    • 125 gram smør
    • 2,5 dl sukker
    • 2 æg
    • 1 tsk vanillesukker
    • 1,5 dl mælk
    • 1,3 dl kakao
    • 150 gram 70% mørk chokolade

    Cheesecake ingredienser

    • 300 g philadelphia ost
    • 1 æg
    • 1 tsk vanillesukker
    • 1 dl sukker

    Fremgangsmåde

    1. Begynd med at tænde ovnen på 175 grader
    2. Derefter går du igang med chokoladedelen
    3. Start med at piske smør og sukker sammen og tilsæt derefter ét æg ad gangen og pisk godt mellem hver
    4. I en anden skål bland alle de tørre ingredienser mel, bagepulver, bagepulver, salt og kakao sammen
    5. Hæld mælk og vanillesukker i smørblandingen
    6. Hæld nu de tørre ingredienser over i smørblandingen og bland godt rundt indtil du har en jævn og luftig dej
    7. Hak chokoladen i passende størrelser og hæld dem i dejen og rør rundt
    8. Sæt chokoladedejen i køleskabet, mens du gør det cheesecake-delen klar
    9. Have philadelpia osten i en blender og kørt på medium hastighed, indtil den bliver bløde,
    10. Tilsæt nu æg, sukker og vanillesukker og rør videre indtil du har en jævn masse
    11. Sæt nu cirka 20 muffins forme i en muffinsbakke eller på en bageplade og fyld dem med cirka 3/4 chokoladedej og fyld den sidste 1/4 med cheesecake. Du kan prøve at eksperimentere med forholdet mellem de to og om cheesecaken kun skal være foroven eller om chokoladen og cheesecaken skal ligge side om side
    12. Sæt de fyldte muffins midt i ovnen og bag i cirka 20 minutter


    Chokolade cheesecake muffins, 8.0 out of 10 based on 1 rating

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar