Bare navnet siger det hele – hvad kunne være bedre end chokolade muffins og cheesecake sammen? Disse muffins smager virkelig godt!
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
- 3,5 dl mel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 1 knivspids salt
- 125 gram smør
- 2,5 dl sukker
- 2 æg
- 1 tsk vanillesukker
- 1,5 dl mælk
- 1,3 dl kakao
- 150 gram 70% mørk chokolade
Cheesecake ingredienser
- 300 g philadelphia ost
- 1 æg
- 1 tsk vanillesukker
- 1 dl sukker
Fremgangsmåde
- Begynd med at tænde ovnen på 175 grader
- Derefter går du igang med chokoladedelen
- Start med at piske smør og sukker sammen og tilsæt derefter ét æg ad gangen og pisk godt mellem hver
- I en anden skål bland alle de tørre ingredienser mel, bagepulver, bagepulver, salt og kakao sammen
- Hæld mælk og vanillesukker i smørblandingen
- Hæld nu de tørre ingredienser over i smørblandingen og bland godt rundt indtil du har en jævn og luftig dej
- Hak chokoladen i passende størrelser og hæld dem i dejen og rør rundt
- Sæt chokoladedejen i køleskabet, mens du gør det cheesecake-delen klar
- Have philadelpia osten i en blender og kørt på medium hastighed, indtil den bliver bløde,
- Tilsæt nu æg, sukker og vanillesukker og rør videre indtil du har en jævn masse
- Sæt nu cirka 20 muffins forme i en muffinsbakke eller på en bageplade og fyld dem med cirka 3/4 chokoladedej og fyld den sidste 1/4 med cheesecake. Du kan prøve at eksperimentere med forholdet mellem de to og om cheesecaken kun skal være foroven eller om chokoladen og cheesecaken skal ligge side om side
- Sæt de fyldte muffins midt i ovnen og bag i cirka 20 minutter
Chokolade cheesecake muffins,
{ 0 kommentarer… tilføj en nu }