Disse muffins smager aldeles fantastisk. Sørg for, at du bager dem, når du får venner eller familie på besøg – ellers kan du blive fristet til at spise flere af dem selv end du havde planlagt! Der skulle meget gerne blive 10 stk. ud af denne opskrift. Som med de fleste andre muffinsopskrifter, så er denne også meget lige til – du skal bare huske at blande de tørre og de våde ingredienser for sig og til sidst blande dem sammen.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
- 250 g mel
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 4 spsk usødet kakaopulver
- ½ tsk salt
- 100g sukker
- 75g chokoladeknapper
- 1 stort æg
- 1 tsk vaniljesukker
- 250ml mælk
- 90 ml olie
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 190° (varmluftsovn 170°)
- Put 10 papir muffinsforme i en silikone muffinsbakke.
- Sigt mel, bagepulver, natron, kakaopulver og salt i en stor skål. Rør sukker og chokoladeknapper i.
- Pisk æg, vanilje ekstrakt og mælk sammen . Tilsæt olie og rør rundt for at blande.
- Hæld de våde ingredienser i de tørre ingredienser og rør rundt indtil de blandes til én masse. Du må ikke piske massen på dette stadige – det er ok at den er lidt klumpet.
- Hæld blandingen i de muffinsformene og bag dem i 20-25 minutter. Afkøl på en rist.
Tip: Hvis du vil sætte prikken over i’et, så tag noget almindeligt pladechokolade og smelt det i et vandbad og hæld derefter den smeltede chokolade over de nybagte muffins.
Hvis du ikke har tænkt dig at spise alle muffins inden for en dag eller to, så husk at de fint kan fryses ned. Bare pak dem ind i en pose eller lig dem i en boks – så kan de fint holde sig i fryseren i op til 3 måneder.
Chokolade muffins med chokoladeknapper,
{ 7 kommentarer… læs dem nedenfor eller tilføj en }
Chokomuffin
En god muffigsopskrift
Rigtig gid opskrift. Dog kunne der godt komme lidt mere sukker i 🙂
lækker og luftigt 😛
Super god opskrift
det are godt but lidt more sukker
god lækker og fantastisk .gerne lidt mere sukker