Disse “Baileysmuffins” har en helt vild lækker smag af chokolade, hasselnødder og Baileyslikør. Konsistensen er blød og let klæbrig – præcis sådan som muffins bør være. NAM NAM! Denne opskrift er endnu et eksempel på, at det vitterlig bare er fantasien, der sætter en stopper for hvilke muffins man kan lave. Du kan næsten ikke gøre noget galt, så det er bare med at komme igang! Du får cirka 24 muffins ud af denne opskrift.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
- 175 g smør
- 125 g chokolade
- 2 æg
- 2,5 dl sukker
- 0,5 dl Baileys
- 50 g hasselnødder
- 1,5 dl hvedemel
- 1 tsk vanillesukker
- 2 tsk bagepulver
Fremgangsmåde
- Forvarm ovn til 200 grader
- Smelt smør og chokolade i et vandbad eller i en skål i mikrobølgeovnen. Lad den afkøle.
- Hak hasselnødder fint
- Pisk æg og sukker godt sammen
- Bland Baileys og nødder i blandingen
- Tilsæt mel, vaniljesukker og bagepulver
- Hæld derefter den smeltede chokolade i og bland godt rundt indtil det er én masse
- Put dejen i muffinsforme og dem dem i ovn i cirka 20 min.
- Afkøl på en rist inden servering
Chokolade muffins med Bailey ,
{ 2 kommentarer… læs dem nedenfor eller tilføj en }
Fine ser de ud på billedet, men mangler der ikke bagepulver og måske noget andet i opskriften, for mine hæver ikke uden. Billedet kunne selvfølgelig også være af nogle andre muffins.
Hej Charlotte,
Du har helt ret – vi har da helt glemt bagepulveret! Det er nu tilføjet opskriften.
Tusind tak for at gøre os opmærksom på det.
Mange hilsner
Helge