Her har vi at gøre med en virkelig lækker opskrift på chokolademuffins. Hvor man i mange andre opskrifter “bare” benytter kakao, så skal du i denne opskrift benytte rigtig mørk chokolade. Det gør virkelig noget for smagen kan vi sige! Ud af denne opskrift får du cirka 20 muffins og kan fint fryses ned hvis du vil have nogle lækkerbiskener liggende i fryseren – klar til at blive tøet op når den søde trang melder sig.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
- 150 g mørk chokolade
- 150 g smør
- 150 g sukker (knap 2 dl)
- 3 æg
- 150 g mel (2½ dl)
- 2 tsk bagepulver
- ½ tsk stødt kanel
- 25 g hakkede nøddekerner
Fremgangsmåde
- Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad
- Hak resten af chokoladen fint
- Rør smør og sukker sammen og rør æggene i
- Rør både den smeltede chokolade og den hakkede i massen
- Bland bagepulver, kanel og nødder i melet
- Vend det i dejen og fordel den i de små muffinsforme
- Bages i ovn ved 200° i ca. 15 min
- For at fuldende de små lækkerbiskener kan du pynte med en klat smeltet chokolade på toppen
Chokolade muffins med rigtig chokolade,
{ 0 kommentarer… tilføj en nu }