Æble- og kanelmuffins med drys

af Helge Vang Andersen

Post image for Æble- og kanelmuffins med drys
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 6.0/10 (2 vurderinger afgivet)

Hvis der er noget, der går godt i spæn, så er det æble og kanel. Derfor er disse muffins den perfekte opskrift få en herlig smagsoplevelse. Opskriften er til 12 muffins.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    Muffindej:

    • 3 ½ dl mel
    • 1 ½ tsk. bagepulver
    • 125 gram smør, blødgjort
    • 1 3/4 dl sukker
    • 2 æg
    • 1 1/4dl. mælk
    • 2 tsk. vanilje
    • 2 æbler

    Kanelfyld:

    • 1 1/4 dl mel
    • 3/4 dl sukker
    • 60g smeltet smør
    • 2 spsk. kanel

    Drys:

    • 100g smør, blødgjort
    • 0,6 dl sukker
    • 3 dl mel

    Fremgangsmåde

    Kanelfyld:

    • Bland alle ingredienser og sæt til side

    Drys:

    • Bland ingredienser og efterlad i køleskabet i et stykke tid

    Muffindej:

    • Bland alle tørre ingredienser i en skål
    • Pisk smør og sukker luftigt i en anden med en elektrisk mixer og tilsæt æg, et ad gangen
    • Bland mælken og de tørre ingredienser i æggemassen
    • Skræl og del æblerne i fire stykker, der passer til formene
    • Fyld formene halvt op med muffin dej og drys kanelfyldet over dejen
    • Læg æble i de halvfyldte forme
    • Fyld formene med muffindej næsten til randen
    • Drys med drys, som du ønsker, og derefter bag dem derefter 25-30 minutter ved 175 grader

    Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://matpafotbollsvagen.blogspot.se/2011/08/appel-och-kanel-muffins-med-strossel.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.



    Æble- og kanelmuffins med drys, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar