Disse muffins har så meget chokolade i dem, at man skulle det ikke var muligt. Den mørke chokolade muffin base er fyldt med lækre mælke- og hvid chokoladestykker. Du får cirka 12 lækre muffins ud af denne portion. De er hurtige og nemme at lave. Når du har lavet dem og ikke kan vente med at smage, så kan du prøve at spise dem med en ske – det kan helt klart anbefales!
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
- 175 g mørk chokolade, smeltet
- 125 g mælkechokolade, groft hakket
- 125 g hvid chokolade, groft hakket
- 65g usødet kakaopulver
- 325g mel
- 125g brun farin
- 365ml mælk
- 100 ml vegetabilsk olie
- 1 spsk bagepulver
- 2 æg
- 2 tsk vaniljsukker
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180 C
- Hæld mel, bagepulver og kakao i en stor skål. Rør brun farin i og stil derefter til side
- Pisk æg, olie, mælk og vanille sammen. Bland de våde og tørre ingredienser sammen og fortsæt indtil de bliver til én masse
- Rør hurtig den smeltede chokolade i dejen og tilsæt så den hakkede mælke og hvidchokolade og bland indtil den hakkede chokolade er ligeligt fordel i dejen
- Sæt 12 papirsmuffinforme på en brædepande
- Benyt to skeer til at putte dejen i formene
- Bag dem i forvarmet ovn i cirka 20 minutter eller indtil du kan putte et spyd i og der kommer op uden der hænger dej på det
- Køl af på en rist og drys evt. med revet chokolade eller flormelis inden servering
Chokolade muffins med 3 slags chokolade,
{ 1 kommentar… læs den nedenfor eller tilføj en }
De smager virkelig ikke godt! Det er slet ikke søde nok og konsistensen er også underlig. Kan IKKE anbefales!