Muffins med Snicker-schokolade og peanutbutter

af Helge Vang Andersen

Post image for Muffins med Snicker-schokolade og peanutbutter
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 0.0/10 (0 vurderinger afgivet)

Kan du lide Snickers chokoladebar? Så er denne muffinsopskrift til dig. I denne opskrift har vi nemlig udskiftet den traditionelle chokoladeplade, der indgår i de fleste opskrifter med Snickers chokoladebar. Vi har også som en ekstra lækker detalje tilføjet peatnutbutter til opskriften. De to ingredienser giver tilsammen en helt igennem fantastisk muffinsopskrift som du bare må prøve! Hvis du ikke er så meget til Snickers, så prøv at udskifte den med én af de chokoladebarer, der findes fx Mars, Lion og Yankiebar. Du får cirka 16 muffins ud af denne portion og du kan fint fryse dem ned, hvis du ikke får spist dem allesammen på én gang.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 250 g mel
    • 85 g lys farin
    • 1,5 spsk bagepulver
    • En knivspids salt
    • 160 g groft peanutbutter
    • 60 g smør, smeltet
    • 1 stort æg
    • 175 ml mælk
    • 3 x 65 g Snickers chokoladebarer

    Fremgangsmåde

    1. Forvarm ovnen til 200 grader
    2. Rør mel, sukker, bagepulver og salt sammen
    3. Tilføj peanutbutter og bland med en elektrisk mixer indtil det er godt blandet og har en smuldrende konsistens
    4. Bland smeltet smør, pisket æg og mælk sammen
    5. Brug en træske og rør de våde rør ingredienser i de tørre
    6. Hak Snickerschokoladen i små stykker og bland i
    7. Hæld en god spiseskefuld dej i hver muffinsform
    8. Bag dem i  ca. 10-15 minutter på midterste rille til de er gyldne
    9. Lad afkøle på en rist – de smager også helt fantastiske varme, så tag en smagsprøve, men pas på ikke at brænde dig


    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar