Rabarbermuffins

af Helge Vang Andersen

Post image for Rabarbermuffins
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 6.0/10 (8 vurderinger afgivet)

Disse lækre rabarbermuffins er hverken for sure eller for søde. Tværtimod. De er helt fantastiske og perfekt afstemte. Opskriften er til 20 små eller 10 store muffins.

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    • 125g blødt smør
    • 2 1/2 dl sukker
    • 3 æg
    • 2 1/2 dl mel
    • 1 tsk. bagepulver
    • 2 tsk. vaniljesukker
    • 4 dl trevlet rabarber
    • 2 spsk. sukker

    Fremgangsmåde

    1. Forvarm ovnen til 200 grader
    2. Pisk smør og sukker
    3. Tilsæt et æg ad gangen
    4. Ibland mel, bagepulver og vaniljesukker
    5. Slutteligt tilføjes rabarber med lidt sukker – skal vendes i dejen
    6. Fordel dejen i forme
    7. Sæt muffinene i ovnen og bag de små i omkring 15 minutter eller de store i 20-25 minutter
    8. Hold øje med farven

    Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://imittkok.se/?p=130. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.



    Rabarbermuffins, 6.0 out of 10 based on 8 ratings

    { 4 kommentarer… læs dem nedenfor eller tilføj en }

    Nicole april 20, 2015 kl. 18:10

    Måske et dumt spørgsmål, men hvad er trevlet rabarber? Jeg har aldrig lavet det før 🙂 Er det kogte rabarberstykker, eller friske… eller hvordan?

    Svar

    Helge Vang Andersen maj 7, 2015 kl. 19:16

    Hej Nicole,

    Tak for dit spørgsmål. Jeg kan godt se det ikke fremgår specielt tydeligt, men der er tale om let kogte rabarberstykker. Når man koger rabarbere får de nemlig en trevlet konsistens.

    Svar

    Mette juni 7, 2015 kl. 10:45

    Hej Nicole
    Kan man ikke putte en frem ovenpå, hvad vil du forslå en nem en
    Tak

    Svar

    Mette juni 7, 2015 kl. 10:46

    Crem skulle der stå

    Svar

    Skriv en kommentar