Muffins behøver ikke nødvendigvis være udelukkende smør og sukker. Det her er opskriften på meget lækre muffins med gulerod, der efter bagning bliver til udsøgte små godbidder, der kan nydes efter et dejligt måltid eller som et let, men særdeles velsmagende, mellemmåltid. Desuden er opskriften nem at gå til, så det handler bare om at komme i gang så hurtigt som muligt.
Anbefalet videoopskrift:
|
Ingredienser
Muffins:
- 4 æg
- 3 dl. sukker
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. kanel
- 1 tsk. vanilje ekstrakt
- 3 dl. mel
- 1,5 ml. olie
- 5 ml. revet gulerod
Glasur:
- 200g flødeost
- 75g smør
- 250g flormelis
- 1 tsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde
- Tilsæt æg og sukker i en skål
- Pisk indtil luftig
- Rør i olien
- Bland de tørre ingredienser
- Tilsæt de tørre ingredienser til æggemassen
- Til sidst tilsættes revne gulerødder
- Hæld dejen i formene – 3/4
- Bages på en rist midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter
- Pisk alle ingredienserne til glasur – uden klumper
- Pynt muffins med glasur
Gulerodsmuffins,
{ 1 kommentar… læs den nedenfor eller tilføj en }
Gode muffins